"Wat ons drijft, is het oplossen van "Taallekkage!"

Meer over Jet…

“Als we iets van sport kunnen leren is dat het grote verschil zit in de kleine dingen.”

Altijd willen winnen zit in mijn aard. Verliezend van de tennisbaan afstappen was er vroeger niet bij, maar ook tegenwoordig ben ik nog net zo fanatiek. Of ik nu zelf een balletje sla op de tennisbaan, de hockeyvelden van DHV betreed of de jongens van Go Ahead Eagles aanmoedig, winnen staat bij altijd op nummer 1!

Al jarenlang coach ik bedrijven en sportcoaches op het gebied van (inter)culturele communicatie en het belang van de psychologische behoefte die daarmee samengaat. Sterke en effectieve teams worden gevormd door een gezonde communicatiecultuur binnen het bedrijf of de sportorganisatie. Bij elke coachingssessie zet ik de interpretatie van het individu voorop en dwing daar effectievere communicatie mee af.  Zo maak ik de communicatie omslag binnen jouw bedrijf, sportclub of team.

Het oplossen van zogenoemde “taallekkages” is sinds enkele jaren een inspiratie en passie voor mij geworden. Elke keer vertel ik vol enthousiasme hoe verschillende processen samen zorgen voor een gezondere werk- en sportomgeving.

JET

 

Jet de Vries

Eigenaar 2SU Academy B.V.

Volg mij op Social Media:

Meer over Elsemieke…

” Met meer plezier, meer uit je team halen”

Goud is het doel (in organisaties: succesvol zijn). Wat moet je met elkaar doen om succesvol te zijn? Het is belangrijk regelmatig de tijd te nemen om stil te staan bij het hier-en-nu, om te kijken en te luisteren waar eenieder staat. Hoe gaat het? Waar zitten de onuitgesproken irritaties? Wat heb je van de ander nodig of juist niet?  Wat is er nodig om goed met elkaar een volgende fase in te gaan?

Ik adviseer al jaren organisaties en mensen om het juiste verhaal te vertellen. Daarnaast speelt de communicatie een belangrijkste rol bij mijn coaching. Vooral als het gaat om teams succesvoller te maken zal je goed met elkaar moeten (leren) kunnen communiceren.

Het is alweer lang gelden, maar mijn hockeycarrière, waarin ik vier maal wereldkampioen werd en als eerste Nederlands hockeyteam goud op de Olympische Spelen van Los Angeles in 1984 won, zijn bepalend geweest voor mijn verdere leven. Alle lessen van sport, die inmiddels bij een breed publiek bekend zijn, neem ik tot de dag van vandaag mee: Hoe kun je met elkaar succesvol zijn? Om nog beter te snappen wat iemand drijft, heb ik me gecertificeerd als Management-drives coach.

Voordat ik als communicatieadviseur aan de slag ging kwam ik  via de sport in de journalistiek terecht. Ik presenteerde verschillende radio- en televisieprogramma’s bij de publieke omroep en later bij RTL waar ik het RTL-nieuws en Editie NL presenteerde.

ELSEMIEKE

 

Elsemieke Havenga

Eigenaar The Pressroom

Volg mij op Social Media:

Lopende projecten:

Een uniek kijkje in de keuken van Interculturele Communicatie en Presentatietechnieken
Locatie: METACORP -Aruba


Start november 2022

.

Lopende projecten:

Training Zakelijke Communicatie interne en externe communicatietechnieken
Locatie: Westfalen Gasfabriek Deventer

Start september 2022

 

Lopende projecten:

Training Interculturele Communicatie
in Nederlands en Engels 
Scheidsrechters van de KNVB
Locatie: KNVB Campus in ZEIST

Start 31 augustus 2022 

Lopende projecten:

Leiderschapsontwikkeling NCOI Feedback geven en ontvangen
Omgaan met zieke medewerkers
Onderhandelen en beïnvloeden


Doorlopende projecten
 

.

Lopende projecten:

Trainingen LOI
Zakelijke Communicatie in
British and American English
Locatie:  Aan de Zijl in Leiderdorp

Doorlopende projecten

 

Lopende projecten:

Training Zakelijk Engels en Interculturele Communicatie bij reclamebureau TBWA in Amsterdam.

Eindigt augustus 2022 

Wil jij samen met ons werken aan een oplossing voor jou?