Wat is Virtual Reality?

Virtuele realiteit (VR) is de term die wordt gebruikt om een driedimensionale, computergegenereerde omgeving te beschrijven die door een persoon of meerdere personen tegelijk, kan worden verkend en waarmee interactie mogelijk is. Je wordt direct deel van deze virtuele wereld en kan voorwerpen manipuleren of een reeks handelingen verrichten om te bepalen wat er in de omgeving gebeurt.

VR Dashboard

Waarom maken wij gebruik van Virtual Reality?

Actief leren door Hands-On-Learning methode.

Leer sneller door te 'doen' en interactief te werken op een manier die het echte leven simuleert, waardoor kennis op lange termijn wordt vastgehouden.

Inzichten vanuit harde data-analyses.

Real-time feedback om sneller te leren en gebieden te identificeren die moeten worden verbeterd. Gemakkelijk de ROI (Return On Investment} meten met kwantitatieve gegevens.

Verhoogde betrokkenheid.

VR vangt de volledige, onverdeelde aandacht van een cursist. Realistische, volledig geïntegreerde scenario's helpen gedragsveranderingen in de echte wereld te creëren.

Bewezen resultaten.

Na duizenden mensen te hebben getraind, zei 95% van de cursisten op alle niveaus dat ze er op vooruit waren gegaan dankzij de VirtualReality-training.