Wij kiezen voor de Oculus Quest!

Productomschrijving

Verbind met deze bundel de Oculus Quest 2 VR bril met de computer en speel ook Rift S games. De Link cable zorgt ervoor dat je de Oculus Quest 2 gebruikt op de pc. Zo installeer je ook apps voor de Rift S op jouw VR bril. Daardoor heb je meer keuze uit welke games je speelt. Ook gebruik je de VR bril met de Link cable wanneer de batterij van de bril leeg is voor langer speelplezier. Bovendien is deze Link cable 5 meter lang, waardoor je ook bekabeld voldoende bewegingsvrijheid hebt.

Draag de Oculus Quest 2 VR bril comfortabeler met de head strap en neem de bril overal mee naartoe in de case. De head strap vervangt de hoofdband van de Oculus VR bril. Omdat de Elite strap van stevige materialen gemaakt is en meer support biedt, zit de band beter om je hoofd. Zo is de band duurzamer en komt er minder speling op naarmate je de hoofdband vaker gebruikt. Bovendien is de band verstelbaar met de draaiknop achterop, waardoor iedere gebruiker de strap op zijn hoofd afstelt. De case in deze bundel zorgt ervoor dat de VR bril veilig blijft tegen vallen, stoten en waterspatten.

Het is ook mogelijk om games te spelen zonder de Link cable. Speel virtual reality games zonder dat je een pc nodig hebt met de lichtere Oculus Quest 2. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Oculus. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. Bovendien weegt deze Quest 2 ruim 10 procent minder dan zijn voorganger. Daardoor game je met meer comfort. De six degrees of freedom techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Oculus Quest. Op deze 256 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 80 games op. Ook is deze VR bril voorzien van een siliconen cover, waardoor je huidirritaties voorkomt.

Software

De Oculus Quest wordt geleverd met de VirtualSpeech software die nodig is om onze trainingen in VR te kunnen doen. Heeft u al een VR-bril in huis of binnen uw bedrijf, controleert u dan even via ons of deze bril geschikt is voor onze software.

Standaard meegeleverd

Oculus Quest 2

  • Handleiding
  • Oplaadkabel
  • 2 controllers
  • Bril spacer
  • Oplader
  • Software vooraf ingesteld
Koop nu