Eigen admin dashboard

Monitor het totale gebruik van de app in jullie eigen administratie dashboard. Alle inzendingen in de app en vorderingen van de cursisten worden hier vermeld inclusief scores en vooruitgang. Zo zie je exact de vooruitgang van elke deelnemer en weet bijvoorbeeld de afdeling HRM of de directie hoe de ontwikkeling van de medewerkers verloopt. Het is ook een uitstekende tool voor het binnenhalen van nieuwe werknemers. Op deze manier heb je snel inzicht in bepaalde (taal)- communicatieve vaardigheden.

Hoe ziet het dashboard eruit?

Op de startpagina van het beheerdersdashboard kun je het lesmateriaal gebruik en de vorderingen van de cursisten in de app controleren. Bekijk de totale tijd in de app, VR-omgevingen, het aantal gebruikte licenties, sessies en meer.

  • Je kunt ook individuele vooruitgang en app-gebruik controleren. Druk op de knop rechts van de gebruiker (hieronder gemarkeerd in een rood vak) om zijn vooruitgang te zien met de feedback van de spraakanalyse.
  • Opmerking: Als een gebruiker de functie voor spraakanalyse niet heeft gebruikt, is de knop rechts van de gebruiker wit en kan hij niet worden aangeklikt, zoals in de onderstaande afbeelding voor Dennis Bartmew.

Druk op de “Download Data” knop om alle gegevens van de cursisten te downloaden, inclusief oogcontactscores, spreektempo, tijd in verschillende ruimtes en meer.  Deze gegevens kunnen naar je eigen LMS gestuurd worden.

Aanschaf Oculus Quest VR BRIL

Nieuwe gebruikers toevoegen

Wanneer je een nieuwe werknemer of manager hebt die aan de training moet worden toegevoegd kun je eenvoudig via mailadres en wachtwoord nieuwe gebruikers aanmaken.

  • Klik op het tabblad “Gebruikers toevoegen” bovenaan de pagina
  • Voeg individuele gebruikers toe in de “Voeg één gebruiker toe aan de cursus” sectie
  • In de sectie “Gebruikers in bulk uploaden via csv” kun je gebruikers in bulk uploaden met het sjabloon dat je van ons kunt downloaden
  • Voor beide opties kun je het vakje aanvinken als je wilt dat we de gebruiker(s) automatisch een e-mail sturen met aanmeldingsgegevens (een voorbeeld van deze e-mail is bijgevoegd)
  • De onderste sectie, “Ingeschreven gebruikers”, toont je een lijst van alle gebruikers die al ingeschreven zijn voor deze cursus

Luister opgenomen oefeningen en presentaties eenvoudig terug

  • Klik op het tabblad “Geüploade toespraken” bovenaan de pagina.
  • Toespraken die cursisten hebben gekozen om te uploaden naar het beheerdersdashboard zullen hier verschijnen.
  • Informatie over de persoon die de toespraak heeft geüpload wordt getoond, zoals naam, email en naam van de toespraak (deze zal “Onbekend” zijn als de gebruiker de toespraak geen naam geeft).

Je kunt de audio in deze sectie afspelen, of het bestand downloaden. Het gedownloade bestandsformaat is .mp3

Vorige