Engels voor bedrijven

Zakelijk Engels voor bedrijven

Oefen je zakelijke Engelse vaardigheden in VR

Engels is de belangrijkste taal van internationaal zakendoen. Ambitieuze individuen moeten hun spreekvaardigheid en competentie vergroten om concurrerend te blijven op de werkplek.

Bij veel banen kom je een punt tegen waarop je baat hebt bij het begrijpen van bedrijfsspecifiek Engels. Deze cursus helpt je om met die situaties om te gaan en je carrièrepotentieel te maximaliseren.

Met onze unieke combinatie van persoonlijke lessen onder begeleiding van een taaltrainer en virtual reality (VR), kun je effectief en zelfverzekerd communiceren op de werkplek. Met VR kan je zakelijke scenario’s op een realistische manier oefenen zo vaak als nodig is, zodat je beter voorbereid bent wanneer de echte situatie zich voordoet.

Wie zou deze cursus moeten volgen?

Onze cursus is gericht op halfgevorderde tot gevorderde Engelse studenten (CEFR-niveaus B1-C2) die bedrijfsspecifieke communicatieve vaardigheden voor de werkplek willen verbeteren.

Als je je voorbereidt op een Engelse conferentie, werkt met Engels sprekende klanten, ontmoetingen met belanghebbenden of een business case dan geeft deze cursus je de vaardigheden die je nodig hebt om te groeien in het Engels voor bedrijven.

Inbegrepen

  • 3 maanden licentie
  • 6 x persoonlijk contact met je coach
  • Samenwerken met je collega’s in ‘The Gathering’
  • Directe Feedback
  • Training beschikbaar in VR, Op Ipad/Imac/Android computers

Wat je gaat leren

Leer effectief persoonlijk en via videogesprekken te communiceren

Word zelfverzekerd in verschillende werksituaties

Leer hoe u vergaderingen organiseert, met klanten omgaat en met collega’s communiceert

Begrijp essentiële zakelijke woordenschat en zinnen

Oefen het deelnemen aan praktijksituaties in de veiligheid van simulaties

Perfectioneer je vaardigheden met Aangedreven feedback over je prestaties

Extra informatie

Oefen in realistische VR

Oefen wat je leert in VR-scenario’s. Een taal leren is net als elke andere vaardigheid – je moet oefenen om te verbeteren.

Feedback in VR

Verbeter met feedback

Ontvang feedback over uw prestaties om gebieden te identificeren die u moet verbeteren om een ​​effectieve Engelse spreker te worden.

Engels leren, anders gedaan!

We combineren persoonlijk leren met VR voor een unieke leeraanpak. Tijdens deze cursus Zakelijk Engels word je op bepaalde punten gevraagd om te oefenen wat je in VR hebt geleerd.

Ik wil meer informatie