Soft skills ontwikkeling voor gezond leiderschap

Leer hoe je jouw ideeën kunt overbrengen op een manier die effectieve besluitvorming, teamwork en actie stimuleert.

Naarmate je verantwoordelijkheden groeien, kunnen je communicatievaardigheden je helpen om te slagen of juist te blokkeren. In onze training geven wij je tools en technieken die succesvolle managers over de hele wereld gebruiken. Vervolgens oefen je deze technieken in realistische virtuele omgevingen in onze toonaangevende VR-app.

Van management overleg tot bestuurskamer pitches, netwerkevenementen en conferentiepresentaties, deze cursus zal je helpen om overtuigender en met meer zelfvertrouwen te functioneren als individu en binnen je team.

In onze VR training geven wij je tools en technieken die succesvolle managers over de hele wereld gebruiken.

Duur en locatie

  • 3 maanden licentie
  • 6 x persoonlijk contact met je coach
  • Samenwerken met je collega’s in ‘The Gathering’
  • Directe Feedback
  • Training beschikbaar in VR, Op Ipad/Imac/Android computers
  • Metingen op basis van intonatie, woordkeuzes, publieksgerichtheid en nog veel meer.

Wat je gaat leren

Je leert de fundamenten van leiderschapscommunicatie via onze training en oefent deze technieken vervolgens in meeslepende virtual reality scenario’s. Hierbij kun je nieuwe benaderingen uitproberen en leer je te communiceren met evenwicht, duidelijkheid en overtuiging.

Na het volgen van de training beschik je over de vaardigheden die nodig zijn om anderen te betrekken, te informeren en te inspireren en als manager beter te communiceren.

 

Extra Informatie

Oefen in realistische VR

Oefen wat je leert in VR-scenario’s. Duidelijk en met overtuiging leren communiceren is net als elke andere vaardigheid – je moet oefenen om te verbeteren.

Feedback in VR

Verbeter met feedback

Ontvang feedback over uw prestaties om gebieden te identificeren die u moet verbeteren om een ​​effectieve Engelse spreker te worden.

Gezond Leiderschap!
57% van de managers zegt dat soft skills belangrijker zijn dan hard skills. Er is geen betere tijd om deze vaardigheden op te bouwen en te demonstreren.

 

Ik wil meer informatie