Over ons

 

Virtual Reality
Next Level Coaching
Neem contact met ons op
Drs. Jet Waanders - Directeur van 2SU Academy

Jet de Vries

Executive Leadership and Communication Specialist

Elsemieke Havenga

Executive Coaching and Communication Specialist

Marijke Overdorp

Executive Business English Coaching

Gea van den Berg

Executive Dutch Communication Coaching

Drs. Andy Baker - Communicatie coach bij 2SU Academy

Andy Baker

Executive Leadership Coaching

Ian Davies

Executive Networking and Communication Specialist

Jet de Vries werkt intensief samen met goed opgeleide communicatie- en taalspecialisten, waaronder voormalig Olympisch Kampioen hockey en ondertussen gespecialiseerd in Executive Coaching Elsemieke Havenga en Business English specialist Marijke Overdorp. Gea van den Berg is een ervaren coach op het gebied van de Nederlandse taal en is een echte verbinder. Zij heeft ook veel ervaring op het gebied van bemiddeling wanneer het aankomt op ‘communicatieve problematiek’.

Het internationale tintje aan ons team wordt versterkt door Andy Baker en Ian Davies. Beide heren, Amerikaan en Brit, hebben veel ervaring op het gebied van Leiderschapscommunicatie en communicatievaardigheden die belangrijk zijn voor internationale bedrijfsvoering en netwerken.

Naast specialisten in communicatie en coaching werkt Jet de Vries nauw samen met Edwin Mulder van de Millerwhitegroup.com. Edwin heeft een groot netwerk dat hij heeft opgebouwd in zijn jaren als directeur bij Zadelhoff Vastgoed en zijn jarenlange ervaring als vastgoed ondernemer. Daarnaast worden Edwin en Jet samen veel gespot op de tribunes van hun plaatselijk voetbalclub Go Ahead Eagles en Jet haar oude liefde Ajax Amsterdam om spelers te analyseren op onderlinge communicatie en nauw samen te werken met coaches in het betaald voetbal.

Klanten met wie wij werken of gewerkt hebben