Face to face learning

door jul 15, 2022

Face to face learning

Dit ga je leren …

Persoonlijke Effectieve Communicatie is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven als het aankomt op communicatie. Dat klinkt als een mooi doel. Maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in? Het betekent dat je leiding neemt vanuit je eigen Psychologische communicatie behoeften.

Je bereikt dat door gebruik te maken van je kernkwaliteiten, je valkuilen, je uitdagingen en je allergieën, maar ook door je krachten en valkuilen te benutten om op een bewuste manier communicatie keuzes te maken. Op deze manier leer je beter gesprekken te kunnen lezen, leiden en sturen in plaats van dat anderen dat altijd doen.

Wat gaan wij live doen?

Live sessies op locatie | 2 x per maand komen wij een ochtend of middagtraining geven op locatie. Samen met je collega’s werken aan de verbetering van jullie communicatie met interactieve werkvormen. Daarnaast zet je direct je eigen psychologische communicatie behoeften in en zul je die van je collega’s leren kennen en herkennen. Alleen op deze manier verbeter je de groepsdynamiek en bouw je aan effectievere teams.

Online-ondersteuning

Online leeromgeving | Er is een duidelijke leeromgeving gecreëerd met interactieve online bijeenkomsten die worden afgewisseld met ondersteunend online-lesmateriaal. Door de intensieve voorbereiding ben je direct klaargestoomd voor de feedbacksessies van je coach. De trainingsduur is vier maanden, maar je houdt een jaar toegang tot het online materiaal, verdiepingsstukken en naslagwerken.

Wat gebeurt er na inschrijving?

Rechts op de pagina vind je een overzicht van de trainingen die mogelijk zijn in een blended leeromgeving. Na inschrijving ontvang je van ons toegang tot het online materiaal.

Zodra je online kunt inloggen heb je de mogelijkheid direct kennis te maken met je docent en krijg je via onze partner Covince een link met daarin een uitnodiging om toegang te kunnen krijgen tot onze virtual classroom. Het is belangrijk alle stappen te volgen die in de uitnodiging staan vermeld.

In het geval van face to face learning zal de docent contact opnemen met jullie contactpersoon. Er zal gekeken worden naar de verschillende dagindelingen voor de trainingen op locatie.

 

Mochten er vragen zijn stel deze dan altijd via info@2suacademy.nl