Regels en behoeften bepalen gedrag!

Proeverij
=

Kernkwaliteit

=

Valkuil

=

Uitdaging

=

Allergie

“Word een pro in wereldwijde communicatie.”

Training Cultureel Bewustzijn in het Nederlands of Engels voor elke organisatie en ieder individu.

Wil jij het niveau van cultureel bewustzijn en kennis binnen jouw organisatie verhogen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van trainingsprogramma’s voor cultureel communicatie bewustzijn die precies aan jullie behoeften voldoen en die jou  en jouw organisatie zullen helpen effectiever te werken over de grenzen van cultuur, geografie en taal heen.

Om zo effectief mogelijk te coachen accepteren wij bij blended learning
en bij face-to-face learning groepen van maximaal 12 personen.
Wilt u met meer collega’s deelnemen?
Vraag dan hieronder een offerte aan.

 

Ervaringen van onze klanten

“De 2SU Academy is het beste wat je kunt krijgen wanneer Engels niet je moedertaal is en je toch wilt matchen met je collega’s wereldwijd. Het online programma heeft korte, gemakkelijke lessen die je meteen de basisvaardigheden van interculturele communicatie bijbrengen. Het allerbeste vond ik het zelf kunnen inboeken van jouw persoonlijke coach voor online-ondersteuning en de directe ondersteuning van Engels op jouw eigen niveau”

linda Vaasen , 38

Management Assistente Ikea

“De culturele vaardigheden die ons team zijn bijgebracht zijn voor ons elke dag een verrijking. Wij hadden werkelijk geen idee dat regels en behoeften wereldwijd zover uit elkaar liggen. Door het aanleren van deze verschillen en de juiste gespreksvaardigheden, woordenschat etc. die daarbij horen, weten wij nu wat passend is voor elk willekeurig land.”

Robert, 47

Zelfstandig Ondernemer

Wat mensen willen weten!

Wat is de studiebelasting per week?

De training is in hele behapbare brokken opgedeeld. Dit houdt in dat je elke dag maximaal 1 uur online bezig bent en op eigen verzoek kun je dan je coach inschakelen. Dat is altijd handig wanneer je vastloopt. Bij de online start module zit deze optie niet inbegrepen. Daar is de feedback volledig online!

Hoe kan ik betalen?

Betalingen gaan via de online knop ‘ schrijf mij in’. Dit kan via Ideal en CreditCard en voor bedrijven ook op factuur. Van elke betaling ontvangt u een factuur. Na ontvangst van de betaling krijgt u direct toegang tot de online leeromgeving en wordt u voorgesteld aan uw persoonlijke coach.

Wat is blended learning precies?

Blended learning is een leermodel dat al langer bekend is en gebruikt wordt in het onderwijs. Het combineert online leren met klassikaal leren en vindt nu ook een weg naar het bedrijfsleven.

Voortdurende persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is belangrijker dan ooit, om te kunnen omgaan met de continue veranderingen. Helaas schiet het er vaak bij in doordat ‘gewoon’ werk prioriteit krijgt. Daarom is het essentieel om training en ontwikkeling aan te bieden op een manier die past bij de huidige werkwijze.

Hoe weet ik wie mijn coach is?

Na ontvangst van de betaling ontvang je direct je inlogcodes. Wanneer je alleen de start module hebt afgesloten heb je alleen een coach online met feedback. De blended en face-to-face variant hebben een real live coach die zich kort persoonlijk voorstelt via een leuke video!

 

Groep groter dan 12 personen?